برگزاری گشت های شبانه و تشدید نظارتهای بهداشتی
برگزاری گشت های شبانه و تشدید نظارتهای بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس
با توجه به لزوم تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز غذایی حساس از جمله اغذیه فروشی ها، رستورانها در ساعات غیراداری، برگزاری گشتهای شبانگاهی با جدیت در دستورکار کارشناسان بهداشت محیط این شبکه قرار دارد. در این بازرسیها ضمن کنترل وضعیت رعایت موازین بهداشتی از جمله بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و وسایل کار و بهداشت ساختمان، بررسی بهداشت موادغذایی اولیه و مورد استفاده و همچنین موادغذایی تهیه و عرضه شده با حساسیت ویژهایصورت میپذیرد. در ۲ مرحله گشتهای مشترک صورت پذیرفته در خردادماه سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس انجام شد و عوامل محیطی از جمله دمای یخچال، میزان رادیکالهای آزاد روغن سرخ کردنی، میزان ید نمکهای مصرفی و… از طریق تجهیزات پرتابل بازرسی مورد بررسی و کنترل قرار گرفت. در همین راستا ضمن ارائه آموزشهای لازم به متصدیان و کارکنان مراکز، اخطاریههای بهداشتی جهت واحدهای صنفی دارای نواقص بهداشتی صادر گردید